web analytics

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Λύγισε στην ερώτηση της εισαγγελέως αν έχει μετανιώσει για κάτι

Για όγσοη ημέρα συνεχίζεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την κατηορούμενη να δέχεται ερωτήσεις από την εισαγγελέα, οι οποίες έπεσαν «βροχή», σχετικά με τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η κατηγορούμενη με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ενώ η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση.

«Είναι λανθασμένες οι κινήσεις μου με τον κ. Δασκαλάκη, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την πορεία του παιδιού μου», δήλωσε η κατηγορούμενη. Ξέσπασε δε, όταν θεώρησε ότι την ειρωνεύεται η εισαγγελέας, με τη μητέρα να κάνει λόγο για «χαροκαμένο πατέρα» και «άσπλαχνη μάνα». Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive δε, παραδέχθηκε ότι αυτή ήταν που είχε τηλεφωνήσει στην εκπομπή πριν συλληφθεί και με αλλοιωμένη φωνή αναφέρθηκε στην εξωσυζυγική σχέση του Μάνου Δασκαλάκη.

Εισαγγελέας: Στις 18/1 του λέτε «πόσες φορές ξύπνησες το βράδυ για την Τζωρτζίνα» και «σου είπα να σκεφτείς καλά αυτό που πας να κάνεις, γιατί μετά δε θα έχει επιστροφή». Σας απαντάει ο κ. Δασκαλάκης «ξεκάθαρα κάθομαι για το παιδί». Και στις 09:16 του λέτε «θα έπρεπε να μην τα λες όλα αυτά με παιδί ανάπηρο. Ο Θεός θα σε τιμωρήσει. Αναρωτήθηκες ποτέ αν η δύναμη μου είναι να είμαστε μαζί για να είμαι στην Τζωρτζίνα». Και σας απαντάει «θες να το αναλάβω εγώ το παιδί, για να μην έχεις το βάρος;» Και του λέτε «θες να πάρω το παιδί και να φύγουμε;». Και ενώ του μιλάτε για το παιδί σας, εσείς συνεχίζετε να του λέτε για τα ρούχα του, πότε θα έρθει να πάρει τα ρούχα του. Εσάς τελικά τι σας απασχολούσε;».
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Το είπα! Ότι είχα δύο πράγματα να διαχειριστώ. Τώρα καταλαβαίνω τα λάθη μου και καταλαβαίνω, ότι κάποια πράγματα έπρεπε να τα διαχειριστώ διαφορετικά, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την κατηγορία που έχω. Αυτό που μου δίνουν σαν “κίνητρο”, το θεωρώ ανούσιο και χαζό. Αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Είναι λανθασμένες οι κινήσεις μου με τον κ. Δασκαλάκη, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την πορεία του παιδιού μου. Τώρα γίνεται η συζήτηση αυτή επειδή κατηγορούμαι. Αν δεν υπήρχε η κατηγορία μου δε θα τα συζητήσουμε, γιατί η σχέση μας ήταν πάντα έτσι. Έτσι μιλούσαμε πάντα, ήμασταν και οι δυο έντονοι χαρακτήρες».
Εισαγγελέας: Στις 18/1 το παιδί σας έχει κάνει μαγνητική, δεν είναι καλά, κάνει εμετούς και εσείς σε μηνύματα φαίνεται να ασχολείστε με το τι σας είπε ο δικηγόρος σας για την αίτηση διαζυγίου. Επίσης, σας λέει σε μήνυμα ότι θέλει να βλέπει το παιδί του και του απαντάτε «θα το βλέπεις το παιδί μη μου πρήζεις τα αρ@@δια». Εσείς που μας έχετε πει ότι δε βρίζετε!
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν μηνύματα της στιγμής!».
Εισαγγελέας: «Σας διαβάζω κυρία κατηγορούμενη τα μηνύματα ενός ολοκλήρου 24ωρου! Όχι μιας στιγμής! Αυτά είναι μηνύματα μιας ολόκληρης ημέρας, ποιας στιγμής;».

Εισαγγελέας: «Σε μήνυμά σας, έχετε στείλει “μόνο το παιδί; εγώ;”».
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ναι, του κάνω τα παράπονα που έλεγα και στην κυρία Πρόεδρο. Θα το έβλεπε το παιδί».
Εισαγγελέας: «Μα του είπατε ότι θα αλλάζατε κλειδαριά».
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ε ναι, τι σχέση έχει αυτό; Τι είναι το σπίτι, ξενοδοχείο; Λάθος μου εκείνη την ώρα, ασχολήθηκα και με τα ρούχα. Ήθελα να πάρει τα ρούχα. Ασχολιόμουν με τα ρούχα αλλά ασχολιόμουν με το παιδί. Δεν άφησα το παιδί μου ούτε για ένα λεπτό. Με ειρωνεύτηκατε».
Εισαγγελέας: «Εγώ;».
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Και εσείς λέτε για τον χαροκαμένο πατέρα. Η άσπλαχνη μάνα. Τι να πω…».
Εισαγγελέας: «Του έχετε γράψει σε μήνυμα ότι η Τζωρτζίνα ήταν στο σπίτι μόνη της, με το μωρό. Και του λέτε “ότι θα κρατήσει το μωρό η Τζωρτζίνα”. Και κοιτάξτε να δείτε κυρία μου, εμένα δε με νοιάζει τι λέγατε και τι κάνατε με τον κ. Δασκαλάκη. Σαν μάνα σας ρωτάω, αφήνατε το μωρό με την Τζωρτζίνα, 8 ετών τότε;»
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν είχε γίνει αυτό, έτσι του το είπα, γιατί είχα υποψιαστεί τη σχέση του με την νονά της Τζωρτζίνας. Τα έστελνα επίτηδες».
Εισαγγελέας: «Δεν κατηγορείστε για τη σχέση σας, κυρία κατηγορούμενη. Απλά στα μηνύματα σας αναφέρεστε στην Τζωρτζίνα. Η κουβέντα σας συνεχίζεται και του λέτε “μου σπας τα νεύρα” και “θέλω να φύγεις” και σας απαντάει “ό,τι θες στείλε μου, αλλά υπάρχει ένα παιδί στη μέση και θέλω να βλέπω το παιδί μου”. Και εσείς συνεχίζετε ενώ ο άνθρωπος σας μιλάει για το παιδί σας!».

Ο Μάνος Δασκαλάκης αποχώρησε δύο φορές από την αίθουσα, εκνευρισμένος. Η μία ήταν όταν διαβάστηκε από την πρόεδρο το μήνυμα που του είχε γράψει η κατηγορούμενη «θα το βλέπεις το παιδί, μη μου πρήζεις τα αρ@@δια», αλλά και όταν η μητέρα από την Πάτρα είπε στην εισαγγελέα ότι την ειρωνεύεται και πως βλέπει τον Δασκαλάκη ως τον χαροκαμένο πατέρα, ενώ την κατηγορούμενη ως άσπλαχνη μάνα.

Έβαλε τα κλάματα στην τελευταία ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για κάτι

Κλείνοντας την απολογία της η κατηγορούμενη, στην τελευταία ερώτηση που της έκανε η Εισαγγελέας για το αν έχει μετανιώσει για κάτι, έβαλε τα κλάματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. «Ναι, γιατί ίσως έπρεπε να είχα δείξει περισσότερη αγάπη, γιατί δεν ήξερα ότι το παιδί μου θα φύγει από τη ζωή και έδωσα σημασία σε δευτερεύοντα πράγματα», ανέφερε η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, εξηγώντας πως τώρα που δεν είναι σε σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη, βλέπει ότι έκανε πράγματα που δε θα έπρεπε να είχε κάνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *