web analytics

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Ο 39χρονος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν σκοτώσει την Κυριακή

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς από την τοξικολογική εξέταση του δράστη προκύπτει, ότι εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει χρήση, κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών, πριν το έγκλημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

Ειδικοί ωστόσο εξηγούν, ότι παρά το κοκτέιλ των ουσιών, ο 39χρονος ήταν απόλυτα λειτουργικός και γνώριζε ακριβώς τι έκανε. Στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής είπε ότι «κατανάλωσα κρασί και ουσίες», χωρίς όμως να αποκαλύψει, ποιες ειναι αυτές οι ουσίε, τις οποίες αποκάλυψε η τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο 39χρονος βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και βαρβιτουρικά. Στις δε βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε, ήταν εξαιρετικά υψηλή

Την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου, η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει. Με δεδομένο ότι όπως έχει αποκαλυφθεί, ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, ειδικοι εξηγούν την επίδραση που είχαν τα ναρκωτικά πάνω του. Αυτό που συμπεραίνεται, είναι ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής, με δεδομένο ότι η οικογένεια του κοριτσιού κάνει λογο για προμελετημένο έγκλημα.

Είχε φωτογραφίες του δράστη στην τσάντα της

Το STAR αποκάλυψε ακόμη, ότι η Κυριακή όταν έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, είχε μέσα στην τσάντα της δύο φωτογραφίες του δράστη αλλά και πέντε σελίδες από ιδιόχειρες σημειώσεις του. Ήταν τα στοιχεία που αποδείκνυαν τις απειλές του προς εκείνη, αλλά και την ταυτότητά του. Μόνο που κανείς δεν τη ρώτησε, ποιος είναι ο άνθρωπος που της προκαλεί φόβο. Όταν τα βρήκαν οι αστυνομικοί, ήταν πλέον αργά.

Επιπλέον, στο τσαντάκι του ο δράστης είχε 10 ηρεμιστικά χάπια, τη μωβ θήκη του φονικού μαχαιριού, αλλά και το εισιτήριο με το οποίο ταξίδεψε την προηγούμενη ημερα από την Άρτα.

Κατέθεσε στις Αρχές και ο φίλος της Κυριακής

Την ίδια ώρα, ο φίλος του κοριτσιού που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της τη στιγμή του εγκλήματος, κατέθεσε συμπληρωματικά στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων. Επανέλαβε, ότι εκέινος ήταν που ειδοποίησε έντρομος τους αστυνομικούς, για τη δολοφονία που είχε γίνει στην πόρτα του Αστυνομικού Τμήματος, μία ανάσα από τον φρουρό.

Στο Τζάνειο φρουρούμενος ο γυναικοκτόνος

Ο δολοφόνος της άτυχης Κυριακής νοσηλεύεται φρουρούμενος κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Τζάννειο Νοσοκομείο. Η εντολή είναι να παρακολουθείται κάθε λεπτό. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του STAR, Τασούλα Παπανικολάου, φυλάσσεται από τέσσερις υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλόυ, διπλάσιο αριθμό από ότι συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Δεν τον αφήνουν ούτε λεπτό μόνο του. Νοσηλεύεται στον ειδικό θάλαμο κρατουμένων, που διαθέτει το νοσοκομείο. Είναι ένα δίκλινο δωμάτιο με κάγκελα στο παράθυρο, που βλέπει στον εξωτερικό χώρο, έχει δική του τουαλέτα, ενώ στην πόρτα του δωματίου υπάρχει ένα παράθυρο, για να τον επιβλέπουν. Μέσα στο δωμάτιο βρίσκεται μόνο ο 39χρονος. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δωμάτιο – κελί, με ελάχιστα πράγματα, για λόγους ασφαλείας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι όλοι οι ψυχίατροι που τον έχουν εξετάσει μετά το έγκλημα, καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι δεν έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *