web analytics

Νέες μαρτυρίες για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: «Αυτός μας έδωσε από 300 ευρώ και αυτή ζήτησε να της δώσουμε τα 50 ευρώ»

Νέο μπαράζ αποκαλύψεων για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με πληροφορίες που ολοκληρώνουν το «παζλ» για τα κορίτσια που βρέθηκαν στα σκοτεινά μονοπάτια του πληρωμένου έρωτα.

Ένα από τα ανήλικα θύματα είπε: «Είχαμε γνωριστεί με την κοπέλα αυτή σε ένα κλαμπ. Είμασταν στο ίδιο τραπέζι. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Στην αρχή όλα ήταν ωραία. Δεν έδειχνε να έχει σχέσεις με τέτοια πράγματα. Με ραντεβού με άνδρες. Αυτή μια μέρα με ρώτησε και εμένα και μία άλλη φίλη μου που ήταν μαζί μου αν θέλουμε λεφτά. Μας είπε ‘’θέλετε λεφτά;’’. Είπαμε πως θέλουμε και μας πήγε σε έναν κύριο».

Ο ρόλος των ψυχολόγων στην αποκάλυψη

Στο ξεκλείδωμα των κοριτσιών που επιμένουν να αυτοθυματοποιούνται, κομβικό ρόλο θα παίξουν οι παιδοψυχολόγοι, που κλήθηκαν από τις Αρχές να μιλήσουν με τις ανήλικες. «Την πρώτη φορά απλά καθόμασταν και μιλάγαμε. Ήμασταν με τα ρούχα. Αυτός μας έδωσε από 300 ευρώ και αυτή ζήτησε από τα 300 ευρώ να της δώσουμε τα 50 ευρώ. Πήγαμε σε άλλα ραντεβού πάντα με την φίλη μου. Αυτός, εγώ και η φίλη μου. Στην αρχή δεν έμπαινα μέσα, περίμενα από έξω. Μετά με έπαιρνε μέσα. Ξέρω και αυτόν με τα τατουάζ. Οι φίλες μου λένε πως είναι ανώμαλος. Την πέφτει σε κοριτσάκια».

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή θα βάλουν στο μικροσκόπιο και τα ηλεκτρονικά ίχνη που έπεσαν στην αντίληψη τους. Τα κινητά τηλέφωνα εξετάστηκαν, για να καταλήξουν όμως συχνά σε αδιέξοδο, με τελικό συνδρομητή συνδέσεων κινητών τηλεφωνίας να είναι κάποιο άτομο από το Πακιστάν. Παράλληλα, τα κορίτσια μιλάνε και οι αποκαλύψεις προκαλούν σοκ, αλλά και απορία, αφού είναι φανερή η προσπάθεια να μην κατηγορηθούν οι άνδρες. «Ήμασταν δεκαεξάχρονα, αυτός ήξερε πως είμαστε 18 – 19, έδινε 400 ευρώ μόνο για να βλέπει. Ήμασταν με τα εσώρουχα για 20 λεπτά της ώρας. Εγώ έκλεινα και τα φώτα και να είχαν κάμερες δεν θα κατέγραφαν τίποτα. Για να πάω μπροστά του με το αγόρι μου, θα μου έδινε 500 ευρώ».

Στα Αστυνομικά Τμήματα οι καταθέσεις συχνά θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο, καθώς τα κορίτσια έμοιαζαν είτε φοβισμένα, είτε μπερδεμένα, επέμεναν να αυτοθυματοποιούνται και να «κλειδώνουν» τα στόματα και τις αναμνήσεις τους. Αναμνήσεις όμως που έφεραν στο φως οι αναρτήσεις των κοριτσιών, τα μηνύματα που αντάλλαξαν και που η απελπισία ξεχείλιζε. Το δίκτυο που είχε ξετιναχτεί, χάρη στην μεθοδική έρευνα τις αστυνομίας, αδιανόητο. Το πιο εντυπωσιακό έμοιαζε να εφάπτεται με το κύκλωμα των ανηλίκων του Κολωνού. Αμέσως στις Αρχές σήμανε συναγερμός.

Όταν οι γονείς ενημερώθηκαν, το σοκ αδιανόητο. «Δεν την ήξερα καλά αυτήν την κοπέλα, ξέρω πως είναι ενήλικη. Μια μέρα πήρε τηλέφωνο στο σπίτι και ζητούσε 50 ευρώ, που είπε πως τα χρωστάει η κόρη μου. Της τα έδωσα. Και αυτή και η κόρη μου είναι γεμάτες τατουάζ. Ξέρω πως κοστίζουν λεφτά. Και μου φαινόταν περίεργο, που έλεγαν πως τα κάνουν τζάμπα. Πιστεύω πως αυτή παρέσυρε τα ανήλικα», είπε η μητέρα ανήλικης.

Το χρήμα, θα πουν τα κορίτσια, ήταν το κίνητρο για να πέσουν στον βούρκο. «Στην αρχή έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση, έλεγα “εγώ δεν θα το κάνω ποτέ αυτό”, έλεγα “όχι”. Μετά όμως… Έβλεπα τις άλλες. Έβλεπα να έχουν λεφτά. Έβλεπα να βγαίνουν. Και ζήλευα. Και τότε είπα, εντάξει, θα το κάνω μια φορά».

Το glamour περιτύλιγμα και οι γνωστοί πρωταγωνιστές

Η έρευνα και οι μαρτυρίες θα βάλουν στο κάδρο από άτομα που είχαν την δική τους παρουσία σε σήριαλ και βίντεο κλιπ, μέχρι ενήλικες που πίεζαν -όπως φαίνεται- τις ανήλικες να κλείσουν ραντεβού, για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις ανδρών. Τα κορίτσια θα πουν πως σιχάθηκαν. «Αηδίασα με τον εαυτό μου, που το κάνω αυτό για τα λεφτά. Σκέφτηκα πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγουν λεφτά και επιλέξαμε αυτόν» λέει ένα από τα θύματα του κυκλώματος.

Το glamour περιτύλιγμα και η υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής έγιναν γρήγορα εφιάλτης για τα κορίτσια, που εμφανίζονται απελπισμένα και στις γραπτές επικοινωνίες που ανέσυραν οι Αρχές από τις ηλεκτρονικές τους συσκευές. Σχέση δεν έχω. Κάνω κάτι με ένα άτομο. Friends with benefits. Έλεγα στη φίλη μου “μέχρι πότε θα κρατήσει αυτό”, “δεν είναι ωραίο”, “βρες μια δουλειά κανονική”».

17χρονη περιγράφει πως μπλέχτηκε στα «δίχτυα» του κυκλώματος μαστροπών

Η 17χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο πως μπλέχτηκε στα «δίχτυα» του κυκλώματος μαστροπών. «Την πρώτη φορά, η 25χρονη πήγε εμένα και την 15χρονη φίλη μου σε έναν άνδρα που ήθελε μόνο να μας βλέπει γυμνές. Έδωσε σε εμένα 350 ευρώ και στη φίλη μου 450 ευρώ. Από αυτά δώσαμε 50 ευρώ η καθεμία στην 25χρονη. Η 25χρονη μας είπε ότι αν αυτός ο κύριος μας θέλει ξανά θα ειδοποιήσει εκείνη. Σε αυτό το ραντεβού πήγαμε με τον φίλο της τον ταξιτζή που δεν τον πληρώναμε όταν μας πήγαινε κάπου. Με την 25χρονη τσακωθήκαμε κάποια στιγμή γιατί είχε πιάσει το αγόρι μιας φίλης μου και του είπε ότι εκδιδόμαστε. Επίτηδες για να χωρίσει. Έστελνε φωτογραφίες μου σε άντρες και τους έλεγε “θες να σου κανονίσω με την κοπέλα”, χωρίς να ρωτήσει και μετά όλοι αυτοί μου έστελναν μηνύματα στα σόσιαλ. Εγώ τους έλεγα “όχι”».

«Συναντιόμασταν στο καφέ που δούλευε το αγόρι της που ήταν ανακατεμένος σε όλο αυτό, ήξερε. Έβλεπα τα άλλα κορίτσια με πολλά χρήματα και με ψώνια και μου έλεγαν ότι τους τα παρείχε η δουλειά που έκαναν με την 25χρονη. Στην παρέα ήταν και μια «Έλενα» πιο μεγάλη, η οποία το είχε κάνει επάγγελμα όλο αυτό. Με εκείνη εγώ δεν τα πήγαινα καλά και είχα τσακωθεί γιατί έβαζε μια φίλη μου να εκδίδεται για 100 ευρώ. Ποτέ δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Τα κρατούσα όλα μέσα μου και τα συζητούσα μόνο με τα κορίτσια που ήξεραν. Η αδερφή μου μόλις είδε τα μηνύματα στο κινητό μου έτρεξε να κάνει την καταγγελία», κατέληξε.

«Δώσαμε 50 ευρώ η καθεμία στην 25χρονη»

Ένα ακόμη θύμα του κυκλώματος, η οποία αναφέρεται στην 25χρονη Μαρία, την φερόμενη «εγκέφαλο» του κυκλώματος, είπε στην κατάθεσή της: «Την 25χρονη την είχα γνωρίσει σε μια πλατεία στο Περιστέρι. Κάναμε παρέα. Της είπα πως οι δικοί μου είχαν οικονομικά προβλήματα πως έβγαινα μια φορά στο τόσο και πως δεν είχα χρήματα για ρούχα, για να φτιάξω τα νύχια και τις βλεφαρίδες μου. Μου είπε ότι υπήρχε ένα άτομο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Δεν ήθελα να το κάνω, αλλά δεν με πίεσε κιόλας. Συναντήθηκα με ένα άτομο και μου έδωσε 200 ευρώ. Από αυτά η Μαρία πήρε τα 50. Από όλες τις κοπέλες αυτά τα χρήματα έπαιρνε. Πήγα μαζί του, δυο – τρεις φορές. Το έκανα μόνο για τα λεφτά».

Τώρα οι Αρχές «ξετινάζουν», κυριολεκτικά, το αμαρτωλό πελατολόγιο για να φτάσουν και σε όσους ακόμα πρέπει να λογοδοτήσουν για το εμπόριο σαρκός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *